Rólunk
Kik vagyunk?
A Windsolar Nrg Kft. Magyarország egyik legnagyobb napelem gyártó vállalat kivitelezői vagyunk, országszerte a lakossági mérettől az ipari rendszereken át számos referenciával rendelkezünk.

Cégünk tevékenységét a vonatkozó jogszabályok, szakmai előírások, technológiai és munkavédelmi szabályok betartásával, kamarai regisztrációval, engedéllyel és szakmai felelősségbiztosítással végzi.

Társaságunk jól szervezett szakmai irányítással, lehetőségeinek megfelelő korszerű technikai felszereltséggel, szakmai ismerettel, gyakorlattal biztosít minőségi munkát és kedvező díjat.

Fontosnak ítéljük a munkatársaink szakmai fejlődését, ezért a szakmában rendszeres továbbképzéseken részt veszünk, hogy az új technológiákat folyamatosan megismerjük és alkalmazzuk tervezéseink és szereléseink során.
Miből állnak szolgáltatásaink?
  • Termék kiválasztásban szakmai tanácsadás
  • Helyszíni felmérés, a kiépítés lehetséges figyelembe vételével
  • Hálózatba tápláló és szigetüzemű napelemes rendszer tervezése, kivitelezése
  • Felelős műszaki vezetés
  • Áramszolgáltatói engedélyeztetés
  • Karbantartási szolgáltatás
Kiknek és hogyan dolgozunk?
Napjainkban az energiafelhasználás egyre fontosabb kérdéssé válik az épület minden területén. Kormányhivatalok, önkormányzatok, ipari méretű vállalkozások, háztartások, hajó választották már az energiatermelés egyik legkíméletesebb megoldását elsősorban a Jüllich Glas Solar Kft., Székesfehérvár által gyártott prémium minőségű napelemekkel.

Az általunk alkalmazott napelemes rendszerek tartalmaznak mindent, ami az üzembe helyezéshez szükséges. Napelemeket, tartószerkezetet, a hálózati invertert, kábeleket.

Emellett bármilyen felületre felszerelhetők, legyen az lapostetős vagy ferdetetős és a szabadon álló rendszereket is kínáljuk.

Minden beruházást, megvalósítást szakembereink pontos felmérése előz meg, hiszen az adott terület, feladat, épület sajátosságai nagyban befolyásolják a kivitelezést és az energia-hatékonyságot.

Megrendelőink egyéni vágyainak, specifikus igényeinek részletes feltérképezése alapján a ma elérhető legmodernebb műszaki megoldások alkalmazásával építjük fel a napelemes rendszereket elsősorban Magyarországon.

A Jüllich Glas Solar Kft. prémium napelemei magas hatásfokkal rendelkeznek, és a kiváló telepítésnek köszönhetően is beváltja a hozzá fűzött legalább 30 éves megbízható működést. A felületkezelésnek és a 4mm edzett üvegnek köszönhetően rendkívül ellenálló a környezeti hatásokkal szemben, így ingatlanjának hosszú távú hasznos és trendi kiegészítője lehet, amivel háztartása energiaellátását fedezheti.

1db napelem mérete: 1mx1,65m.
adatlap
A napelem élettartama
Ami pedig a karbantartást illeti, a napelem nem igényel több odafigyelést az ablakoknál - érdemes tisztán tartani, a ráhullott anyagokat levenni róla, de ennél különösebb technológiára nincs szükség.
A házban található inverterre, amely összeköti a napelemeket a villamos hálózattal, telepíthető monitorozó applikáció. Ezzel számítógépről, okos telefonról is figyelemmel kísérhető a napelemek működése, esetleges teljesítményvesztése.
Erre érdemes a beruházás során költeni, amelyben szintén állunk rendelkezésére. A tetőn energia mondhatjuk úgy is pénztermelés folyik, vagy nem folyik.
Garancia
Az általunk javasolt és beépített rendszerek környezetszennyezése 0, kezelést nem igényelnek, vezérlésük digitális.
A berendezések időjárásállóak.
Élettartamuk és megfelelő hatékonyságuk 25-30 év.
Az esetleges sérülések kijavítása gyorsan, bontás nélkül elvégezhető.
Fontos tudnivalók
Biztonságos szerződéses lehetőség.
A telepítés, kiszállítás előre egyeztetett időpontban.
A személyes adatok csak a kiszállításhoz, szerződéshez kerülnek igénybevételre, szigorú adatvédelmi szabályok szerint.